candidates

Pentru echipa noastra  ,  CANDIDATII sunt la fel de importanti ca si Angajatorii!  

Reusim de fiecare data sa pastram un  echilibru perfect intre interesele celor doua parti, de asa natura incat candidatului sa-i prezentam posturi  bine calibrate pe experienta si educatia sa iar angajatorului candidatul ideal pentru postul vacant.

Mai mult, niciun candidat nu trebuie sa achite vreun comision catre Grupul nostru de Firme! In cadrul proiectului de recrutare derulat de Tudorancea & Partners singura investitie a candidatului este cea de timp (pentru interviuri, teste, eventuale sedinte de corectare a prezentarii propriei candidaturi) .

 

***

 

Candidatii care ne interesezeaza si cu care derulam  parteneriate de lunga durata ( mult dupa momentul angajarii , deoarece o cariera de success nu se opreste la primul job) sunt bine pregatiti profesional, corecti in relatiile cu ceilalti, inteligenti, cu imaginatie bogata, puternici spiritual, open minded, cu viziune de ansamblu, automotivati, cu teluri bine definite , informati, responsabili.

 Candidatii pe care ii recomandam sunt cartea noastra de vizita .  De aceea selectia realizata de consultantii nostri nu este numai usor atipica ci si foarte severa. Aceasta deoarece recomandarea noastra este, de cele mai multe ori, « viza » directa catre un job bine cotat.

 

***

Procesul de recrutare, in viziunea noastra , cuprinde pasi majori:

  • Selectia la nivel de CV in functie de cerintele de baza ale job-ului vacant ( vechime, studii, experienta intr-un anume domeniu, lucrul cu anumite programe sau proceduri specifice, etc)
  • Interviu telefonic – cca 10 minute
  • Teste specifice postului vacant
  • Interviu cu unul dintre consultantii Tudorancea & Partners
  • Interviu cu reprezentantul Angajatorului
  • Negoierea conditiilor de angajare

Dupa fiecare dintre pasii prezentati anterior se transmite  feed-back  ( e-mail sau telefon) ; candidatii vor fi informati cu privire la  stadiul proiectului de recrutare/ marja de timp acordata fiecarui stadiu, vor beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri  (eventuale corectii ce ar trebui operate asupra comportamentului sau prezentarii proprii in procesul de recrutare), etc.

***

 

022528940_prevstill

Un eventual feed-back negativ priveste punctual job-ul ce face obiectul proiectului de recrutare si nu colaborarea cu  Tudorancea & Partners . De aceea – cu acordul candidatului – fiecare nou post vacant, eligibil pentru cariera acestuia , va fi prezentat (email sau telefon) , urmand ca in acest caz procesul de recrutare sa se limiteze doar la interviul cu angajatorul (ceilalti pasi fiind deja parcursi)

 

 

 

 

Asteptam cu mult interes candidaturile dvs pe una din adresele  :

office@tudorancea.ro

cv@nefertiti-hcc.ro