sigla site

Incepand cu 15 iulie 2014 ,  Tudorancea & Partners, a preluat divizia de executive search , recrutare si consultanta a grupului HUMAN RESOURCES – NEFERTITI GROUP.

***

sigla buna - neff

 In 2012 HUMAN RESOURCES – NEFERTITI GROUP se alatura  Nefertiti Human Capital Consulting, cele doua companii formand un grup specializat in HR si structurand activitate pe doua paliere distincte de servicii: „Executive search, recrutare, auditul capitalului uman” si „Administrare, mass recruiting, consultanta in cariera, evaluare”

 ***

sigla nefertiti

2006 a fost anul de decizie majora pentru partenerii Nefertiti Human Capital Consulting, acestia alegand sa renunte la pozitii de CEO sau HR Manager , in multinationale de renume sau in agentii de recrutare, pentru a pune bazele unei companii capabile sa ofere servicii complete si complexe in domeniul resurselor umane adaptate pietei muncii din Romania.    In scurt timp portofoliul de clienti a crescut la peste 120 de companii, majoritatea reprezentante ale firmelor multinationale, si s-a extins dincolo de granitele Romaniei. Aceasta stare de fapt a facilitat, dar si impus in acelasi timp,  structurarea activitatii pe divizii specializate.

Pregatirea, expertiza si prestigiul consultantilor si specialitilor, ce s-au alaturat in timp  partenerilor Nefertiti Human Capital Consulting, a facut posibila continuarea si dezvoltarea colaborarilor cu clientii, au transmis incredere candidatilor si au oferit solutii eficiente pentru toate partile implicate in procesele de Executive Search, Recrutare, Evaluare, Administrare, Audit si Consultanta. 

 

 ***

Nefertiti Human Capital Consulting  a imprumutat de la celebra Regina Nefertiti viziunea, cutezanta de a cauta noi cai si metode intr-o lume in care traditia si procedurile fac legea, perseverenta, obiectivismul,  dorinta de  consolidare a profesionalismului si le-a adaptat in domeniul resurselor umane.Experienta si expertiza cumulate de consultantii nostri permit o flexibilitate maxima in abordarea fiecarui proiect asumat si finalizarea acestuia in conditii de maxima eficienta pentru toate cele trei parti implicate ANGAJATOR- CANDIDAT/ANGAJAT- CONSULTANT. Ceea ce ne diferentiaza si ne evidentiaza, in acelasi timp,  este customizarea cat mai exacta a serviciilor in functie de nevoile curente ale Clientului dublata de reasamblarea pachetelor de servicii in functie de cererea acestuia.